Ervaar jij ... 

Ervaar jij ... 

En vraag jij je af of je ... 

En vraag jij je af of je ... 

Hoe fijn is het als je ... 

Hoe fijn is het als je ... 

Wie ben ik?

Mijn naam is Ilonka Kuipers en nog niet zo heel lang geleden heb ik in hetzelfde schuitje gezeten als jij. Na een lang fertiliteitstraject en een zeer vervelende bevalling raakte ik namelijk in de put. Daarom klopte ik bij mijn huisarts aan voor hulp, waarna ik bij allerlei verschillende hulpverleners terecht kwam die mij allemaal niet konden helpen. Ondanks de fijne gesprekken met hen, bleef ik last houden van vervelende beelden, angsten en herinneringen. Na een lange zoektocht naar iets of iemand die mij wel écht goed kon helpen, vond ik een persoon die EMDR behandelingen deed. Dankzij een aantal van die behandelingen, ben ik van mijn trauma afgekomen. Na deze behandelingen was ik enorm opgelucht. Zo opgelucht zelfs dat ik besloot om andere vrouwen de lange zoektocht naar de juiste hulp te besparen en zelf EMDR-behandelingen aan te bieden.

DSC_0290

Waarom dit traject volgen?

EMDR therapie is dé manier om van vervelende ervaringen, herinneringen en gevoelens af te komen. Denk hierbij bijvoorbeeld niet alleen aan angst voor een bevalling of depressieve gevoelens na een zwangerschap, maar ook aan nare herinneringen aan een bevalling of zelfs het verwerken van het verlies van een kindje. Er zijn maar weinig andere alternatieven voor het verwerken van nare gebeurtenissen en herinneringen die een grote impact hebben op je dagelijkse leven, als EMDR therapie. Bovendien ben ik niet alleen expert in traumabehandeling rondom kinderwens, zwangerschap en bevalling maar ook ervaringsdeskundige. Daardoor weet ik als geen ander wat jij nodig hebt om jouw trauma te kunnen verwerken en weer te kunnen gaan genieten van jouw leven. Ik weet gewoon dat ik de middelen en kennis heb om jou jouw trauma te laten verwerken en wil jou dan ook ontzettend graag helpen!

Wat kun je van het EMDR traject verwachten?

Dit traject bestaat uit een kennismakingsgesprek en 6 EMDR-behandelingen. Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar niet alleen beter kennen, maar kijk ik ook waar bij jou de klachten vandaan komen. Aan de hand van ons kennismakingsgesprek bepaal ik of ik jou inderdaad kan helpen of dat ik je beter kan doorverwijzen. Ik zal hier heel eerlijk en open over zijn, want ik wil echt dat jij de hulp krijgt waaraan je echt wat gaat hebben. Denk ik dat je baat zult hebben bij mijn EMDR therapie? Dan zal ik je vertellen wat je van de 6 behandelingen kunt verwachten.

"Het is mijn missie om vrouwen die door een zwangerschap en/of bevalling een trauma moeten verwerken, weer te laten genieten van de mooie dingen in het leven!"

Hoe ga ik te werk?

* De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de consult prijs. 

De eigen bijdrage van de zorgverzekering wordt niet aangesproken.

 

Krijg jouw leven weer op de rit!

Het EMDR/Coaching traject bevat 6 behandelingen en bied ik aan voor 967 euro*. Dit mag eventueel in 3 maandelijkse termijnen.  Je eigen bijdrage van de zorgverzekering wordt hiervoor niet aangesproken en de meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de consult prijs. Je besteed het bedrag aan een traject waar je jouw hele leven wat aan hebt. En als bonus krijg je van mij, na elke sessie, een heerlijke therapeutische ontspanningsmassage.  Gun jezelf weer blijdschap, geluk en zelfliefde. Sta jezelf toe dat je weer gaat genieten van de mooie dingen in het leven!

Gun jezelf mijn reikende hand!

Angst voor een bevalling, depressie na een zwangerschap, nare herinneringen aan je zwangerschap, bevalling of IVF traject: het zijn allemaal nare dingen waarbij ik je kan helpen ze te verwerken. Denk jij: ‘Dit kan zo niet langer, ik moet uit deze put komen’? En wil jij geholpen worden door iemand die jou echt begrijpt? Vraag dan een vrijblijvende kennismakingsgesprek aan, want ik sta voor je klaar!

Innermoments

Vraag een gratis kennismaking aan!