Ervaar jij ... 

Ervaar jij ... 

En vraag jij je af of je ... 

En vraag jij je af of je ... 

Hoe fijn is het als je ... 

Hoe fijn is het als je ... 

Wie ben ik?

Mijn naam is Ilonka Kuipers en nog niet zo heel lang geleden heb ik in hetzelfde schuitje gezeten als jij. Na een lang fertiliteitstraject en een zeer vervelende bevalling raakte ik namelijk in de put. Daarom klopte ik bij mijn huisarts aan voor hulp, waarna ik bij allerlei verschillende hulpverleners terecht kwam die mij allemaal niet konden helpen. Ondanks de fijne gesprekken met hen, bleef ik last houden van vervelende beelden, angsten en herinneringen. Na een lange zoektocht naar iets of iemand die mij wel écht goed kon helpen, vond ik een persoon die EMDR behandelingen deed. Dankzij een aantal van die behandelingen, ben ik van mijn trauma afgekomen. Na deze behandelingen was ik enorm opgelucht. Zo opgelucht zelfs dat ik besloot om andere vrouwen de lange zoektocht naar de juiste hulp te besparen en zelf EMDR-behandelingen aan te bieden.

Heftige bevalling

Waarom dit traject volgen?

EMDR therapie is dé manier om van vervelende ervaringen, herinneringen en gevoelens af te komen. Denk hierbij bijvoorbeeld niet alleen aan angst voor een bevalling of depressieve gevoelens na een zwangerschap, maar ook aan nare herinneringen aan een bevalling of zelfs het verwerken van het verlies van een kindje. Er zijn maar weinig andere alternatieven voor het verwerken van nare gebeurtenissen en herinneringen die een grote impact hebben op je dagelijkse leven, als EMDR therapie. Bovendien ben ik niet alleen expert in traumabehandeling rondom kinderwens, zwangerschap en bevalling maar ook ervaringsdeskundige. Daardoor weet ik als geen ander wat jij nodig hebt om jouw trauma te kunnen verwerken en weer te kunnen gaan genieten van jouw leven. Ik weet gewoon dat ik de middelen en kennis heb om jou jouw trauma te laten verwerken en wil jou dan ook ontzettend graag helpen!

Wat kun je verwachten?

Aan de hand van jouw hulpvraag bepaal ik of ik jou inderdaad kan helpen of dat ik je beter kan doorverwijzen. Ik zal hier heel eerlijk en open over zijn, want ik wil echt dat jij de hulp krijgt waaraan je echt wat gaat hebben. Denk ik dat je baat zult hebben bij mijn EMDR therapie en coaching? Dan zal ik je vertellen wat je van de  behandelingen kunt verwachten.

"Het is mijn missie om vrouwen die door een IVF traject, zwangerschap en/of bevalling een trauma moeten verwerken, weer te laten genieten van de mooie dingen in het leven!"

Hoe ga ik te werk?

* De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de consult prijs. 

De eigen bijdrage van de zorgverzekering wordt niet aangesproken.

 

Krijg jouw leven weer op de rit!

Liever losse behandelingen?

Losse behandeling

99
- incl. BTW
Per sessie
  • Heb je een aanvullende verzekering? Dan ontvang je € 40,- per behandeling terug.
  • Innermoments is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC.
  • Een ander voordeel is dat zorgverzekeraars een deel van de consultprijs vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Je eigen bijdrage wordt hiervoor niet aangesproken.
  • Er worden gemiddeld 2 behandelingen per maand ingepland, waarmee er een regelmatige frequentie van behandelingen wordt gewaarborgd .
  • De gemiddelde duur van een behandeling is ongeveer 1 uur.

Traject

Je kunt zonder verwijzing van de huisarts bij me terecht. De meeste vrouwen hebben veel baat bij het 4-maanden EMDR-traject, bekijk hieronder wat het traject inhoudt.

Traject

249
- incl. BTW
Per maand
  • 2 behandelingen per maand.
  • Naast de behandelingen een wekelijkse video call van 10 minuten.
  • Een heerlijke therapeutische en ontspannende lichaamsbehandeling na elke sessie. 
  • Je zit nergens aan vast. Alles is bespreekbaar.

Wil jij kunnen genieten van je zwangerschap en positief uitkijken naar het moederschap?

Wil jij kunnen genieten van je zwangerschap en positief uitkijken naar het moederschap? Of zou je graag van jouw pasgeboren kindje meer kunnen genieten? Maar voel jij je, door nare herinneringen, nu angstig of gespannen waardoor je minder van deze bijzonder fase in je leven kunt genieten? Met EMDR-therapie kun je je trauma’s verwerken waardoor je weer optimaal kunt genieten van je leven op dit momentDe therapie zorgt ervoor dat emoties die je voelt bij bepaalde herinneringen worden afgevlakt, waardoor nare herinneringen je niet langer in hun greep houden. Als jij vrij bent van trauma’s en nare gedachten geef je jouw baby een betere start. Bij Innermoments bied ik therapie op maat

Gun jezelf mijn reikende hand!

Angst voor een bevalling, depressie na een zwangerschap, nare herinneringen aan je zwangerschap, bevalling of IVF traject: het zijn allemaal nare dingen waarbij ik je kan helpen ze te verwerken. Denk jij: ‘Dit kan zo niet langer, ik moet uit deze put komen’? En wil jij geholpen worden door iemand die jou echt begrijpt? Lieve vrouw, je hoeft het niet alleen te doen! 

 Gun jezelf weer blijdschap, geluk en zelfliefde. Sta jezelf toe dat je weer gaat genieten van de mooie dingen in het leven!

Innermoments

Contactformulier